A la carte menu
VOORGERECHTEN..
#Tweeling van gerookte zalm en forelmousse met lekkere verse mosterd-dille saus.
#Garnalen cocktail met avocado en whiskysaus.
#Salade met parmaham, mango, druiven.
#Carpaccio van runderhaas gevuld met pesto tapenade, pecorinie, rucola en een overheerlijke dressing
SOEPEN..
#Heldere runderbouillon.
#Pormodori-basilicumsoep.
#Seizoens-groentesoep.
HOOFDGERECHTEN..
#Gegrilde eendenborst met perzik en spinazie.
#Gegrilde tournedos met whisky-roquefort-pepersaus.
#In pesto gemarineerde varkenshaas–baconspiesen met gekaramelliseerde rum-ananas chutney.
#Gegrilde ribeye met champignons, spek, paprika, gegratineerde met cheddar kaas.
#Gebakken kabeljauw op en bedje van garnalen, komkommer , amandelen en bosui.
#Pangegrilde en met cognac geflambeerde knoflook king prawns.
NAGERECHTEN..
#Dawa mjammie chocoladepudding.
#Fruitbavarois met bolletje ijs en slagroom.
#Verse fruitsalade met vanille ijs, aardbeiensaus en slagroom..
#Geflambeerde ananas of mango met fruit ijs.